Lokalavis for Åsane og omegn!
  • TRADISJON: Bergen Nord Kammerkors julekonserter, ble startet som følge av at den nye kirken til Åsane menighet åpnet i 1993. Tradisjonen har de holdt levende siden, og 21. og 22. desember er det klart for to nye julekonserten med denne flotte gjengen. (Foto: Ove Landro)

Uten den tragiske hendelsen for 30 år siden, er det ikke sikkert julekonsertene hadde eksistert

21. og 22. desember synger Bergen Nord Kammerkor julen inn for til sammen 1000 mennesker i Åsane kirke. Det har de gjort siden 1993. Men det er slettes ikke sikkert julekonsertene hadde eksistert uten den tragiske kirkebrannen, som i dagene, ukene og månedene etter samlet en hel bydel.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Andre saker