Lokalavis for Åsane og omegn!
  • OVERTOK: – Det kom melding om at de tidligere eierne måtte legge ned da de hadde hatt sine utfordringer med kostnader, spesielt knyttet til strømutgifter. Da tenkte jeg bare at det var veldig trist. Jeg hadde endelig funnet yogastudio i mitt hjerte, sier Hilde Martinussen fra Morvik.

Hilde ville ikke miste yogastudioet i nærmiljøet – da tok hun saken i egne hender

Morvikdamen ringte selv den tidligere eieren da hun hørte at de måtte selge eller legge ned: – Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle ende opp med å eie mitt eget studio.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Andre saker