Lokalavis for Åsane og omegn!
  • SAVNET To år gamle MyLowe har vært borte i over syv dager. Nå utloves det 10.000 kroner i dusør til den som har informasjon som fører til at katten blir funnet. Foto: Privat 

Dobler dusøren til 10.000

Matmor Vibekke Larsen Stendal dobler nå dusøren til 10.000 kroner i håp om at noen har informasjon som fører til at MyLowe blir funnet.

ÅT kunne fortelle sist uke om katten MyLowe som er savet fra sitt hjem i Myrdalskogen.

I går gikk eier Vibekke Larsen Stendal ut og fortalte at det nå er utlovet en dusør på 5.000,- til den som kan komme med opplysninger som fører til at MyLowe kommer til rette.

Tirsdag kan hun fortelle at en kvinne har tilbudt seg med ytterligere 5.000 og dermed er dusørpotten nå oppe i 10.000 kroner.

– Det betyr alt i verden for oss å finne MyLowe. Engasjementet er bare helt enormt. Så enormt at jeg blir helt rørt, sier matmor Stendal til ÅT.

– At familie og venner vil hjelpe oss å lete etter pusegutt er forståelig, men at så mange mennesker som jeg ikke engang kjenner, ønsker å bidra er så uendelig rørende Åsabuere er vist noe for seg selv.

Stendal forteller at det tikker inn meldinger. eks: «Jeg har lagt ut mat til katten din tilfelle han streifer forbi og matlukten kan lokke han hit til oss. Jeg har også lagt frem kasse med teppe i så han kan få hvile og få varme seg.»

Hun forteller at hun selv kommer til å være i område Toppe/Mjølkeråen de neste timene og lete samt henge opp plakater i området.

Har du sett katten eller har informasjon som kan lede familien på riktig spor, ber matmor Vibekke Larsen Stendal om å bli kontaktet på telefon 417 60 427.

Matmor Vibekke Larsen Stendal dobler nå dusøren til 10.000 kroner i håp om at noen har informasjon som fører til at MyLowe blir funnet. Foto: Privat
Matmor Vibekke Larsen Stendal dobler nå dusøren til 10.000 kroner i håp om at noen har informasjon som fører til at MyLowe blir funnet. Foto: Privat

– Han er tydeligvis elsket

ÅT har snakket med kvinnen som står bak pengebidraget.

– Det er tydeligvis at pusegutt er elsket, og savnet, og jeg håper noen i området kan lete. Da jeg selv ikke kan være med å lete. Jeg er selv dyreelsker og vil så gjerne at MyLowe skal bli funnet sier Carina Nicole Nødtvedt Wiik. 

Wiik håper at kanskje turlag/barnehager som er ute kan hjelpe til med å se etter pusen.

– Det er jo så mange barnehager og ungdommer i Åsane, kanskje en dusør kan hjelpe for at katten blir funnet, sier hun.

Av

Sandor Dahl

sandor@aasanetidende.no

Andre saker