Lokalavis for Åsane og omegn!
  • Det kokte da Nornarevyen gikk av stabelen i Salhushallen i november. Nå settes suksessen opp på ny. Her er Cato Jensen og Steinar Toft i en av scenene. (Foto: Thomas Gangstøe)

En fullsatt hall hylte av latter sist – nå gjentas suksessen

250 mennesker tidvis hylte av latter da gjengen fra Salhus revy og teater leverte det ene høydepunktet etter det andre under showet i Salhushallen i høst. Fredag blir det ny forestilling.

– Det er så mange som har spurt, så vi må jo bare sette det opp igjen, sier revysjef Cato Jensen til Åsane Tidende.

Nornarevyen er byens lengstlevende revytradisjon, og har holdt det gående i 87 år. Fjorårets show «Heilt sjukt», bød på møter både med Grevinnen og Hovmesteren, Lars Monsen og andre celebriteter. Det fikk strålende anmeldelser i lokalavisen. 

Kunne solgt enda mer

Vanligvis har skuespillerne i Salhus revy og teater kun én forestilling, men etter at det ble utsolgt, velger Jensen og co. å sette opp ekstraforestilling.

Det skjer allerede fredag 3. februar i Salhushallen.

– Vi fikk så gode tilbakemeldinger både fra publikum og fra lokalavisen, at vi hadde lyst å gjøre det igjen. I tillegg kunne vi solgt en del flere billetter sist, enn det vi gjorde, så vi har inntrykk av at det er flere som har lyst å se revyen, sier Jensen.

– Gleder oss

– Blir det fullt hus igjen?

– Oj, vi pleier jo bare å ha ett show, så når vi nå setter opp enda ett, så tør vi ikke spå om det blir fullt eller ikke. Men det er solgt en del billetter allerede, så show blir det. Og vi gleder oss veldig til å gå på scenen i Salhushallen igjen, forteller Cato Jensen.

Forestillingen starter klokken 20, men dørene åpner en time før.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Relaterte saker