Lokalavis for Åsane og omegn!
  • KLARE FOR ÅSANE: – Ingen butikker har så høy omsetning som butikken vår i Bergen sentrum. Vi gleder oss derfor stort til å lansere en ny butikk på Horisont kjøpesenter. 

Populær kjede kommer til Horisont: – Vi gleder oss stort til å komme til Åsane

Etablerer seg igjen i Åsane denne våren.

I Mani sko sine lokaler starter Stormberg byggingen av sitt konsept med fokus på turklær til turutstyr for hele familien. Byggingen starter 1. april.

– Det er veldig viktig for et senter å ha slike nyheter. Det som gjør et kjøpesenter interessant, er at det hele tiden er i utvikling og at det skjer noe, at det ikke blir for statisk. Da synes folk det er spennende å komme til oss, sa senterleder på Horisont, Lise Færøvik til ÅT. 

Kjeden hadde butikk på Åsane Storsenter for noen år siden, men forlot senteret – og bydelen.

Butikken i Bergen størst i landet

Daglig leder i Stormberg, Steinar J. Olsen, sier at de gleder seg til å returnere:

– Vi har Stormbergbutikker fra Kristiansand i sør til Kirkenes i nord, men ingen butikker har så høy omsetning som butikken vår i Bergen sentrum. Vi gleder oss derfor stort til å lansere en ny Stormbergbutikk på Horisont kjøpesenter, sier Olsen.

– Vi har gjennom Stormbergs nettbutikk tusenvis av kunder fra Åsane og i området rundt, og vi ser frem til å møte enda flere småbarnsfamilier og turglade bergensere fra denne fantastiske bydelen.

– Viktig at det skjer noe

Tidligere denne måneden flyttet Lindex inn på 800 kvadratmeter og Only inn i lokalene hvor Bik Bok og Carlings var tidligere, og etablerer nå den første Only Megastore-butikken i Bergen når de nå tar over lokaler på rundt 400 kvadratmeter.

I Only sine gamle lokaler er det full byggeaktivitet i forbindelse med at Kremmerhuset kommer inn og åpner 16. mars. I løpet av mars kommer også Mani sko opp fra første etasje og inn i Dressmann XL sine lokaler.  

 

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Andre saker