Lokalavis for Åsane og omegn!
  • BLIR DET FINALE?: Lørdag braker det løs på Rolland. Vålerenga Trolls er siste hinder for Åsane Seahawks. (Foto: Karoline Forselius)

Slo Vålerenga på Rolland i NM-semi:

Slo Vålerenga Trolls – klar for NM-finale

Seahawks klare for finalen.

– Det ville vært fantastisk å spille TV-sendt kamp på Bislett. Årets sesong gir «Haukene» muligheten til revansje. 2. plass i grunnspillet sikret billett til sluttspill – nå venter Vålerenga Trolls på Rolland.

Det sier sportslig leder i klubben, Trygve Talhaug. Etter fjorårets eventyrsesong, som endte med semifinaletap i sluttspillet.

Nå går drømmen i oppfyllelse for Talhaug og resten av det unge mannsakpet.

Lørdag slo Seahawks Vålerenga Trolls på Rolland og sikret klubbens første finale noensinne.

– Én kamp igjen nå. Alt kan skje, sier Talhaug etter at triumfen var et faktum. Vi har to sesonger på rad nå med 2. plass i grunnserien og semifinale. I fjor tapte vi, det blir tøft i år, men vi er én kamp unna å bli historiske, fortsetter Talhaug.

– Kan slå de igjen

Årets to oppgjør i serien har endt med seier i Åsane og tap i Oslo mot lørdagens motstander. Talhaug mener Trolls er knepne favoritter.

– Vi var litt mer underdogs i fjor og har gått på noen flere tap denne sesongen. Men vi har slått Vålerenga Trolls i serien og kan gjør det igjen. Det er jo en klubb vi alltid har sett opp til. Nå har vi sjansen til å ta poengene mot de i semifinalen og komme til en historisk finale, men det blir tøft.

– Vi har vært enorme hjemme på «Hawks nest» i år og slo blant annet Oslo Vikings. Det er på hjemmebane vi har gjort det, og på lørdag blir det skikkelig feststemning på Rolland. Vi er en ung tropp med vår yngste spiller som kun er 16 år. Vi gleder oss, sier han.

Avspark på Rolland er klokken 13 kommende lørdag.

 

 

 

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Relaterte saker