Lokalavis for Åsane og omegn!
  • NEDRYKK?: Andreas Sundsbø fikk sparken i Åsane fotball damer etter marerittsesongen som har sendt de oransje under streken.

Sundsbø ferdig i Åsane

Klubben bekrefter.

En skrekkelig vårsesong er fullført for Åsanedamene. I kampen Sandra Sletten i sist utgave av Åsane Tidende omtalte som en «må vinne-kamp», tapte Åsane hjemme på Myrdal mot svake Nanset.

Dermed falt de oransje til nest sisteplass – det betyr nedrykk for et Åsane som hadde ambisjoner om å kjempe om en topp tre-plassering før sesong.

Nå bekrefter klubben at hovedtrener Andreas Sundsbø ikke får fortsette.

– Styret i Åsane fotball har i dag besluttet å avslutte engasjementet med hovedtrener Andreas Sundsbø og trener Bjarte Christensen, sier sportslig leder Jostein Nesse til ÅT i kveld.

Andreas Sundsbø fikk nylig støtte fra både sportslig leder og spillergruppen som ÅT har omtalt de siste ukene. Tapet mot Nanset gjorde likevel at styret i klubben tok grep. 

Caroline Ralle avgjorde matchen på Myrdal etter drøye 20 minutter og sørget for at gjestene passerte Åsane på tabellen. Oransjetrøyene ligger nest sist med sine åtte poeng, to bak Nanset på trygg plass. 

– Ny trener til høstsesongen

Nesse bekrefter videre at et nytt trenerteam skal være på plass i god tid før den avgjørende høstsesongen går i gang om drøye tre uker.

– Det skal være på plass et nytt trenerteam i god tid før spillernes fri fra fellestreninger som er ferdig om tre uker. Ingen samtaler med aktuelle kandidater er startet, men vi er i gang med sonderinger, sier Nesse. 

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Relaterte saker