Lokalavis for Åsane og omegn!
  • – SPENNENDE: Erik Duffy og Arild Mørk har overtatt treneransvaret for Åsane-damene. – Vi gleder oss til å ta fatt på denne utfordringer. Dette blir spennende, og vi er glade for å ha fått denne tilliten fra Åsane fotball damer, sier Mørk. 

Nye trenere for Åsane-damene

Erik Duffy og Arild Mørk er nye hovedtrenere for Åsane fotball damer.

Onsdag ettermiddag ble det klart at det er Erik Duffy og Arild Mørk som blir de nye hovedtrenerne til Åsane fotball damer.

– Dette blir en tøff utfordring, og vi gleder oss til å ta fatt på den. Vi har stor tro på at vi skal klare å snu dette sammen med spillerne og resten av teamet i klubben. Førsteprioritet nå er å komme oss bort fra bunnstriden og å beholde plassen i 1. divisjon, sier Mørk til Åsane Tidende. 

Duoen har vært trenere for Åsane fotball sitt gutter 16-lag i åtte måneder, og det skal de fortsette med samtidig som de nå tar fatt på trenerjobben for A-laget til Åsane fotball damer. 

– Et samkjørt team

Jostein Nesse, klubbleder i Åsane fotball damer, kan fortelle at det har vært ni aktuelle kandidater til trenerjobben for oransjetrøyene. 

– Alle vi har vært i kontakt med har vært godt kvalifiserte for jobben. Det som var avgjørende for at valget til slutt falt på Mørk og Duffy er at de allerede er et godt samkjørt team. I tillegg har de suksess med gutter 16-laget til Åsane, som har vunnet elleve av elleve kamper i vår, sier Nesse.  

Møter serielederne

Tidligere i sommer fikk hovedtrener Andreas Sundsbø og assistenttrener Bjarte Christensen sparken fra klubben etter en skrekkelig vårsesong for Åsane fotball damer. Etter halvspilt sesong ligger klubben på nestsiste plass i 1. divisjon med fattige åtte poeng. Neste kamp for oransjetrøyene er 4. august borte mot serieleder Grei kvinner elite. 

 

Les mer i vår neste papirutgave av Åsane Tidende onsdag 1. august. 

Av

Nina Johnsen

nina@aasanetidende.no

Relaterte saker