Lokalavis for Åsane og omegn!
  • SOLGT: Sondre Bjørshol ble noe overraskende klar for Viking i dag. Backen med en fortid i Vidar har vokst i Åsane og levert en god sesong på Myrdal. 

Overgangsvinduet:

Bjørshol solgt til storklubb

Sondre Bjørshol signerte for Viking.

Det ble et stille overgangsvindu for Åsane – ingen spillere ble hentet inn som både Mons Ivar Mjelde og sportslig leder Trond Bjørndal meldte til avisen tidligere forrige uke. Èn spiller forsvant imidlertidig ut.

Sondre Bjørshol ble i går solgt til Viking. Det bekrefter klubben på sine hjemmesider.

Backen som har vært en bankers i Mjeldes 5-3-2-system som vingback denne sesongen, kom fra Vidar i 2016 og fikk med seg 48 kamper for Åsane. Bjørshol fikk lite tillit under Kjetil Knutsen som hentet backen, og etablerte seg først på laget etter Mjeldes inntreden.

Dermed ble møte med sin nye klubb, Viking Bjørshols siste kamp for Åsane, som også hentet Nest-Sotras Johnny Furdal tidligere denne måneden. 

Backen har tidvis imponert for Åsane denne sesongen etter en tung start med flere svake matcher i den oransje trøyen. Erstatteren er trolig allerede i dagens stall i Martin Ueland. Åsane har også alternativer i Nicolai Harris, Fredrik Heggland og Ole Martin Kolskogen. 

Overgangssummen er foreløpig ikke kjent. 

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no