Lokalavis for Åsane og omegn!
  • NY SPILLER: Kristoffer Valsvik signerte fra FK Fyllingsdalen. 

Nytt stortalent klar for Åsane

Hagos ut, men årets spiller i 3. divisjon signerte for Åsane.

Fyllingsdalens 23 år-gamle juvel, Kristoffer Valsvik, signerte i dag med Åsane. Midtbanemannen, som er broren til Gustav Valsvik som nylig signerte for Rosenborg, blir dermed Åsanes andre signering på få dager etter at Eirik Wollen Steen ble klar før helgen.

Valsvik startet karrieren i Vik IL før han ble hentet av Sogndal og fortsatte i Florø. Fyllingsdalen hentet han før 15/16-sesongen. Valsvik var innom Varegg før laget fra Varden hentet han tilbake foran 17/18-sesongen. 

– En spiller de fleste klubbene i lokalfotballen har ligget langflat etter. Dette er en ny spiller for femtiden som blir viktig i vår visjon med tanke på å bygge laget for fremtiden. Vi er veldig fornøyde, sier sportssjef i Åsane, Trond Bjørndal. 

I dag ble det også klart at Senai Hagos forlater Åsane til fordel for Nest-Sotra. Også fjorårets kaptein Jonas Hestetun skal spille for laget fra Sotra den kommende sesongen. Det melder BT.

Røssland fornøyd

– Vi mister to fantastiske gutter og gode fotballspillere, samtidig er det naturlig at noen av spillerne våre fikk mulghet til å fortsette i Obosligaen. De vil bli savnet, men vi føler vi har styrket laget voldsomt med Valsvik og Wollen Steen, sier trener Morten Røssland.

Og om sine to siste signeringer sier han dette:

– To klassesigneringer. Med Wollen Steen får vi inn en glimrende spiller som passer perfekt inn i det vi ønsker å gjøre her ute. I tillegg kommer han med erfaring. Det er kult at han valgt Åsane og ønsker å være med på dette nye prosjektet vårt. Han kunne nok valgt større klubber enn Åsane, så vi er enormt fornøyde med å få han på plass.

– Valsvik har jo vært den kanskje heteste spilleren i bergensfotballen den siste tiden og det er en utrolig god start for oss å få inn disse to, sier han videre.

Tidligere Sogndal-spiller Lars Christian Kjemhus er for tiden på treningsopphold med Åsane. Den tidligere Fana-spilleren er tilbake i Bergen og har spilt over 50 kamper for Sogndal.

– En veldig spennende type, sier Røssland om klubbens mulige signering. 

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Relaterte saker