Lokalavis for Åsane og omegn!
  • TIL LYSEKLOSTER: Nicolai Harris skal spille 3. divisjon neste sesong. 

Harris ut, Østgård forlenger

Det bekrefter sportssjef Trond Bjørndal.

Nicolai Harris skrev i dag under for Lysekloster. Mannen som stort sett fungerte som vingback i Mons Ivar Mjeldes trebackssystem var fast innventar forrige sesong – dog uten å imponere veldig. Nå skal han kjempe for en plass i et ambisiøst Lysekloster-lag som krever opprykk etter en skuffende fjorårsesong.

Jonas Hestetun, Senai Hagos, Nicolai Harris, Erik Huseklepp, Dennis Antwi, Michael Ogungbaro og Håkon Lorentzen har dermed forlatt Åsane så langt.

Keeperveteranen Eirik Østgård blir imidlertid i Åsane. Mannen som har mange sesonger bak seg på Myrdal, var svært skadeplaget i fjor og ble etter hvert et andrevalg bak Borger Thomas. Nå blir Østgård med videre. 

ÅT kommer tilbake med mer. 

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Relaterte saker