Lokalavis for Åsane og omegn!
  • FEIL: Åsanetrener Arild Mørk mener Åsane fikk en feilaktig straffe i mot seg på overtid mot Medkila. – Vi føler vi ble frarøvet to poeng, sier han. Dommer Amalie Nyeng ønsker ikke å kommentere saken. (Bak er trener Erik Duffy)

Skuffet etter avgjørelse på overtid

– Hadde vi spilt dårlig fotball, ville jeg vært bekymret. Men det gjør vi ikke, sier åsanetrener Arild Mørk etter kun ni poeng og nedrykksplass når de åtte første kampene i kvinnenes første divisjon er spilt. Mot Medkila mener treneren at oransjetrøyene ble frarøvet to poeng som følge av en feilaktig dommeravgjørelse på overtid.

Ekte Åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnement du også

Logg inn Bli abonnement

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no