Lokalavis for Åsane og omegn!
  • BEST: Eli Smørgrav Skogstrand ble kåret til banens beste mot Gjerpen.

  • Tertnes sisteskanse fortsatte der hun slapp mot Fana med en rekke klasseredninger.

  • Tertnes var klart best og tok en fortjent seier hjemme mot Gjerpen.

Gjerpen sjanseløse i Haukelandshallen

– Jeg var veldig giret i dag, og det var en av mine beste kamper, sier keeper Eli Smørgrav Skogstrand etter å ha stått som en mur i kampen mot Gjerpen.

Første omgang var preget av en del bomskudd, men også strålende innsats fra Tertnes-keeper Eli Smørgrav Skogstrand, som mot Fana sist søndag hadde en rekke klassredninger.

Gjerpen tok ledelsen i kampen, men Tertnes tok raskt tilbake føringen med 3-2 og 4-3. Lagene fulgte hverandre til 5-5, så sa Tertnes takk så langt og gikk for første gang opp i en tomåls-ledelse. Den ble til tre og fire mål, og pauseresulatet 12-8 til hjemmelaget.

Mange feil

Tertnes var det beste laget i første omgang, men bør ikke la det bli en hvilepute. Mange personlige feil, misforståelser og syv bomskudd preget omgangen. Det kan bli tøft utover sesongen, om ikke dette rettes opp i.

Heldigvis var det langt bedre i andre omgang. Tertnes sitt forsvar fungerte bedre enn mot Fana, og med to dyktige keepere ser det lyst ut bakover. Også angrepet fungerte bedre i andre, selv om det også var flere bomskudd og tekniske feil. Blåtrøyene økte til 16-8 i andre omgang etter fire strake mål, og sa med det farvel til Gjerpen, som aldri kom nær nok til at Tertnes var truet.

Full pott

Sluttresultatet ble 28-18, og Tertnes står dermed med fire av fire mulige poeng på årets to første kamper.

– Jeg er fornøyd med resultatet, men vi gjør for mange feil og pasningenen blir for slappe og unøyaktige. Det må vi rette opp når noen av de virkelige kanonene står på motsatt side. Men framgang fra forrige match, sier trener Tore Johannessen til Åsane Tidende.

Men keeper Skogstrand var han fornøyd med.

– Klasseredninger, smiler han.

 

 

 

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Fakta

Tertnes – Gjerpen 28-18 (12-8), 

Eliteserien håndball kvinner,

Haukelandshallen,

Antall tilskuere: ca 360

Andre saker