Lokalavis for Åsane og omegn!
  • OPPRYLL: Hovding tapte, men er klar for opprykk til femte divisjon ettersom Masfjord/Gulen gikk på en smell mot Galgen dagen i forveien. Dermed kan de rød- og hvitkledde forberede seg på femtedivisjons-spill neste år. (Arkivfoto: Thomas Gangstøe)

Klar for femte divisjon

Neste år blir det enda tøffere motstand for Stian Borgenhaug og Hovding, som endelig kan feire opprykk til femte divisjon.

Dette til tross for tap i dagens kamp hjemme mot Radøy FK 2. 

Ettersom Galgen knuste Masfjord/Gulen på Krohnsminde lørdag var opprykket sikret allerede da.

Og det spørs om ikke hjemmelaget var litt for avslappet i møte med midtfareren i sjette divisjon dagen derpå. Radøy gikk rett i angrep og tok ledelsen 1-0 etter få minutter. Da kvarteret var spilt stod det 0-2 til bortelaget. Hovding kjempet seg tilbake og reduserte til 1-2, før rød- og hvittrøyene utliknet i begynnelsen av andre omgang. Det hjalp bare litt. Radøy puttet to til og vant fortjent 2-4 i en dårlig forestilling på Leikvang.

Men hva betyr vel egentlig det når Hovding har vært det suverene laget og rykker opp til femte divisjon. Sikkert litt i dag, men i morgen ingenting. For nå er det lov å feire litt for den tidligere 2. divisjonsklubbens andre opprykk på rad.

Les fyldig reportasje i onsdagens papiravis av Åsane Tidende!

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Relaterte saker