Lokalavis for Åsane og omegn!
  • Viking er klar for semifinale i NM etter å ha slått Randaberg borte. (Foto: Thomas Gangstøe)

Viking til semfinale i NM

TIF Vikings volleyballherrer hadde få problemer med å ta seg til semifinalen i NM i ettermiddag.

Scott Olsens menn vant de to første settene klart 25-19 og 25-14 borte mot eliteserielaget Randaberg. Foran cirka 100 tilskuere, tapte Viking tredje sett. Men i fjerde sett var det ingen tvil. Det var stor forskjell på lagene, og volleyballherrene som til daglig spiller i Åsane arena, har skumle planer om finaleplass.

TIF Vikings damelag spiller om semifinaleplass i morgen. Laget til Martin Mjelde Bjelland får en enda mer voksen oppgave mot Koll. Men seier er slettes ikke umulig. Viking har startet serien svært godt og er ubeseiret så langt i sesongen.

Den spennende kampen ser du hjemme i Åsane arena klokken 15.00.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Andre saker