Lokalavis for Åsane og omegn!
  • KICK-OFF: Torsdag 30. mars inviterer Åsane Fotball og Åsane Fotball Damer både store og små åsabuer til Kick-off og festaften i Åsane Arena. – Vi skal fremheve begge klubbene - fra bredde til topp. Jeg håper at mange finner veien til Åsane Arena denne festkvelden, sier daglig leder Rune Eriksen. Foto: Erik Madsen/ÅT-arkiv

Blir med på fotballfest: – Vi skal skape stemning

– Vi skal fremheve begge klubbene - fra bredde til topp. Jeg håper at mange finner veien til Åsane Arena denne festkvelden, sier daglig leder Rune Eriksen.

Torsdag 30. mars inviterer Åsane Fotball og Åsane Fotball Damer både store og små åsabuer til Kick-off og festaften i Åsane Arena.

– Gjør deg klar til å farge bydelen oransje, lyder meldingen fra klubben.

– Vi skal skape stemning

Daglig leder Rune Eriksen forteller at de jobber med å få til et godt arrangement:

– Vi inviterer alle som har hjertet i fotballen i Åsane til kick-off. Det gjelder spillere, foreldre, trenere, besteforeldre, støttespillere, samarbeidspartnere, tidligere spillere, trenere og æresmedlemmer. Ja, her er alle med hjertet i Åsane Fotball og Åsane Fotball Damer hjertelig velkommen.

Eriksen forteller at mange brikker er allerede på plass, men det er fortsatt en god jobb å gjøre før man gir gass 30. mars.

– Vi skal skape stemning! Vi skal fremheve begge klubbene - fra bredde til topp. Vi skal få en sterk inngang til en uhyre spennende sesong med herre- og kvinnelaget. Møt opp og spre deg glade budskap, sier en klar og tydelig Eriksen.

Håper så mange som mulig tar turen

I pressemeldingen opplyser klubben at trenere og støtteapparat fra begge klubbene kommer og at det blir presentasjon av lagene - og det blir selvsagt intervju fra scenen. Det blir spennende gjester, DJ, musikk og sikkert mye mer. 

Daglig leder Rune Eriksen sier videre at de jobber med en plan. Vi vil speile begge klubbene fra topp til bredde.

– Er det noen gode innspill der ute - så er det bare å gi meg en lyd, sier han.

Eriksen sier videre at programmet må de komme tilbake til, men han håper at mange finner veien til Åsane Arena denne festkvelden.

– La oss skape noe sammen, avslutter daglig leder.

Av

Sandor Dahl

sandor@aasanetidende.no

Hvor og når

Sted: Åsane Arena, håndballbane 2

Dato: 30. mars

Klokkeslett: 18.00 - 20.00

Arrangementet er gratis, men still opp i Åsane-farger og med en solid dose godt humør.

Relaterte saker